Tretmani lica
 

bb regen centar uspešno primenjuje i svojim klijentima nudi različite estetske tretmane lica za usporavanje procesa starenja kože, stimulisanje metabolizma i aktiviranje ćelijskih struktura, revitalizaciju kože i vraćanje njenog mladalačkog izgleda.


U tretmanima se koriste vrhunski kozmetički proizvodi: multivitaminski preparati, oligo elementi, peptidi, ceramidi i razne sinergije, zatim ulja, gelovi, serumi i kreme. Njihova aplikacija i tretmani se vrše korišćenjem specijalizovanih aparata sa  električnim mikrostrujama, ultrazvukom, radiotalasima kao i specifičnim masažama i raznim maskama.Ovim tretmana se ostvaruje:

 1. čišćenje lica tako što će se skinuti površinski sloj odumrlih ćelija kože i izvršiti duboko čišćenje pora kako bi se prevenirale akne i atonična koža
 2. uspostavlja balans tj. uravnoteženje izgleda svih zona lica, poboljšava tekstura i koži daje svež, zdrav izgled
 3. rehidratacija i ishrana kože
 4. zateže koža i vraća njen sjaj tako da izgleda mlađe, čvršće, svežije i ljupkije

Koji će tretman biti primenjen zavisi od stanja i tipa kože i estetske potrebe i želje klijenta. Svi oni će vašem licu dati čistiji, zdraviji i sjajniji izgled.Tretmani koje primenjujemo u našem Centru

 1. higijenski tretmani
 2. ekskluzivni tretmani profesionalnom kozmetikom NACTIVE, KLAPP, THALGO
 3. tretmani multivitaminskim preparatima za regeneraciju i sjaj kože
 4. rejuvenacija kože
 5. tretman vitaminom C


Takođe primenjujemo i luksuzne biološke tretmane koji zadovoljavaju potrebe svakog tipa kože:

 1. tretman kavijarom – tom riznicom vitamina i minerala. Ekskluzivni kompleks proizvoda sa kavijarom i biopeptidima protiv starenja, stimuliše ćelijski metabolizam i podstiče elastičnost umorne kože. Tretman je namenjen za suvu i normalnu kožu, kao i kožu koja je pod stresom.
 2. tretman vitaminom A
 3. anti-age tretmani
 4. tretman placentom


Ovim tretmanima će se očistiti, eksfolirati, tonizirati i hidrirati Vaša koža. Oni će učiniti da ona bude mekša, sveža i negovana, a da se vi osećate relaksirano i krepko.Verujemo da ćete im se sa zadovoljstvom prepuštati u bb regen centru, a potom         uživati u njihovim rezultatima.

 

 

 

 
 
design by NormaReclamare